Нормално и без затруднения започна изборният ден в Пловдивска област. Малко

...
Нормално и без затруднения започна изборният ден в Пловдивска област. Малко
Коментари Харесай

Без проблеми и затруднения е започнал изборният ден в Пловдив

Нормално и без усложнения стартира изборният ден в Пловдивска област. Малко след 7 часа тази заран са отворени и работят без проблеми всички изборни секции, а външната им защита е поета от чиновниците на реда. На територията на Пловдив и в обитаемоте места от региона са подхванати нужните ограничения за застраховане на публичния ред, пожарна сигурност и обезпечаване на умерено протичане на изборния ден. 
Прочетете още
Припомняме, че в изборните пространства не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето. Служителите на Министерство на вътрешните работи обезпечават външната защита на изборните места. При нужда се намесват за възобновяване на реда, в случай че за това има решение на съответната изборната комисия. 

302 107 пловдивчани могат да гласоподават през днешния ден в общо 473 изборни секции. Най-много са гласоподавателите в регион „ Централен “, а минимум в „ Западен “. 

За първи път право на глас имат 3 228 към този момент пълнолетни гласоподаватели

Гишетата в секторите „ Български документи за идентичност “ през днешния ден ще работят от 8.30 ч. до 19.00 ч. и ще издават удостоверения (за изгубени, откраднати, развалени, унищожени или с изминал период персонални карти) с оглед жителите да могат да упражнят изборните си права. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както имейл [email protected].

Точно в 7.00 стартира изборният ден на предварителните парламентарни избори в София.

Изборният ден стартира в 7:00 часа и ще приключи в 20:00 часа. Ако в този час пред секциите има чакащи хора, гласуването може да бъде удължено с 1 час.

Над 1600 секции са разкрити в столицата за вота в трите многомандатни региона на изборите.

23-ти МИР включва регионите „ Изгрев “, „ Красно село “, „ Лозенец “, „ Младост ", „ Панчарево “, „ Студентски “ и „ Триадица “, секционните изборни комисии са 631. От тях шест са преносими. Във всички секции ще се употребяват машини, единствено в две секции в 23-ти изборен регион ще се гласоподава с хартиени бюлетини, в една в регион „ Панчарево “ и в една в регион „ Студентски “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР